Zenobita Edicions celebra el seu vintè aniversari amb la publicació de «Petita Petra»

Es tracta d'un conte per a infants d'Eva Ferrer i Cristina Zafra que vol lluitar contra els prejudicis

Vista parcial de la portada de «Petita Petra»
Vista parcial de la portada de «Petita Petra» | Zenobita
Redacció
15 d'abril del 2022
Actualitzat a les 10:03h
Zenobita edicions, amb motiu de la celebració dels seus 20 anys, publica Petita Petra, un conte dirigit a infants de totes les edats que posa en qüestió la veracitat de les idees preconcebudes i com d'equivocats podem estar si ens deixem endur pels nostres prejudicis. El conte és també una bona manera de conèixer alguns detalls dels animals que viuen a la sabana.

Petita Petra és molt més que la història d'una girafa que, de petita, ha d'escoltar com els animals amb qui es relaciona parlen malament dels altres animals de la sabana a qui no coneixen de res. Aquest conte planteja els aspectes negatius dels prejudicis i com d'equivocats podem estar si ens deixem emportar per les idees preconcebudes que tots podem tenir dels altres.

Al mateix temps, de la lectura del conte es desprèn la importància que té l'observació detinguda de les coses del nostre entorn per millorar els coneixements i per fer-nos una idea més real dels que conviuen amb nosaltres i de les situacions que ens afecten.

La petita Petra després d'escoltar prejudicis i vaguetats que li expliquen alguns animals de la sabana, visita, acompanyada de la seva mare, el seu entorn i comprova personalment com n'estaven d'equivocats els que li van passar la primera informació imprecisa i confosa.

Per això, "és un conte que convida a sortir de la zona de confort, a qüestionar-se tot allò que no coneixem", explica l'autora dels textos, Eva Ferrer. Les il·lustracions han anat a càrrec de Cristina Zafra.

Presentacions al Bages
El conte Petita Petra es presentarà el dimecres dia 20 d'abril a les 6 de la tarda, a l'església de la Mare de Déu del Roser, al Poble Vell de Súria.

L'endemà dijous, el conte es presentarà a 2/4 de 7 de la tarda, a la llibreria Abacus de Manresa (c/ Barreres, 22).
Arxivat a