Pablo Garcia presenta «Fuente Álamo: la carícia del tiempo»

El director de "Mura, un poble de cine" ha estat en el Festival Internacional de Cinema Solidari de Navarcles

Redacció
06 de març del 2010
576_1267915843Pablo_Garcia
576_1267915843Pablo_Garcia

Pablo Garcia ha passat pel Clam 2010. Clam

El director català de cinema, Pablo Garcia, ha presentat aquest dissabte el seu film "Fuente Álamo: la carícia del tiempo", un retrat sobre la vida de poble a través de la veu de 4 persones que pertanyen a diferents generacions.

El cineasta barceloní ha volgut homenatjar així el poble on va passar part de la seva infantesa i la seva gent. "El ritme de la vida en un poble és molt diferent al ritme de la ciutat: més pautat, més lent". La pel·lícula vol donar un missatge de positivisme associat a l'estil de vida rural. "La vida en un poble és molt fàcil i divertida, sobretot quan ets un nen".

Garcia també ha alabat la labor dels organitzadors del festival per tot el que representa fer un certamen d'aquestes característiques. "Es tracta d'un festival molt interessant perquè dóna sortida a pel·lícules que són de qualitat, però que tenen dificultats per sobreviure en les grans sales de cinema".

Pablo Garcia no és la primera vegada que visita Navarcles i el Clam. L'any passat ja hi va ser quan va rodar el seu darrer film "Mura, un poble de cine". Un documental que narra l'evolució del cinema, des del més clàssic fins a l'actual basat en les noves tecnologies i que té previst estrenar d'aquí dos mesos.

Per a més informació: www.clamfestival.org