Moià tornarà a tenir Armats dijous i la processó Divendres Sant

Després de dos anys aturats per la pandèmia, tornen els tradicionals actes de Setmana Santa a la capital del Moianès

Els carrers de Moià tornaran a viure la processó de Divendres Sant
Els carrers de Moià tornaran a viure la processó de Divendres Sant | Xavier Rius
13 d'abril del 2022
Actualitzat a la 13:56h
Moià tornarà a celebrar aquest Dijous i Divendres Sant els tradicionals actes de Setmana Santa després de dos anys d'estar aturats com a conseqüència de les mesures per la pandèmia. Dijous els Armats portaran a terme les seves evolucions, i divendres serà el torn de la processó.

La plaça Major acollirà Dijous Sant a partir de les 8 del vespre les tradicionals evolucions dels Armats de Moià, amb la Creu, el Quadre, el Tirabuixó, el Rellotge, la Cadena i l'Esgrima.

Divendres Sant, a partir de les 9 del vespre, amb sortida des de l'església parroquial, la processó portarà els passos pel centre de Moià. Sortirà de l'església cap al carrer del Forn, plaça i carrer de Sant Sebastià, carrer Sant Josep, Comerç i des del carrer Sant Antoni, en direcció, de nou, cap a l'església.

Els actes de Setmana Santa a Moià estan organitzats pels Armats de Moià, la Congregació dels Dolors, la Confraria de la Mare de Déu de la Tosca, la Casa de Andalucía de Moià, el Grup de Cantaires de Moià i la Parròquia de Santa Maria de Moià, amb la col·laboració de l'Ajuntament.

Arxivat a