Inscripcions obertes als Tallers d'Estiu de l'Aula d'Arts Escèniques del Kursaal

Les inscripcions es poden fer a les taquilles del Kursaal, per correu electrònic o bé per internet

Tornen els Tallers d'Estiu de l'Aula d'Arts Escèniques del Kursaal
Tornen els Tallers d'Estiu de l'Aula d'Arts Escèniques del Kursaal | MEES
Redacció
12 d'abril del 2022
Actualitzat a les 12:49h
L'Aula d'Arts Escèniques del Kursaal ofereix per aquest estiu quatre setmanes de Tallers d'Estiu adreçats a infants des de 4 anys i fins a 18 anys. L'Aula d'Arts Escèniques oferirà un primer torn la setmana del 27 de juny a l'1 de juliol; un segon torn del 4 al 8 de juliol; el tercer torn de l'11 al 15 de juliol i un 4t torn del 18 al 22 de juliol. Els alumnes inscrits s'agruparan per edats: Petits (de 4 a 6 anys), Infantil (de 7 a 12 anys), Juvenils (de 13 a 15 anys), i Joves (de 16 a 18 anys). En tot moment el desenvolupament dels tallers es farà tenint en compte les mesures antiCovid vigents.

Els Tallers d'Estiu, que es portaran a terme a diversos espais del Kursaal, oferiran teatre gaudint del gran ventall de tècniques que ofereixen les arts escèniques. Els alumnes aprendran a fer teatre amb jocs de dinàmiques de teatre, taller, improvisacions, expressió corporal i oral. També es faran tastets de música, dansa i cant fent servir el vestuari el maquillatge de l'Aula. 

L'horari dels tallers serà de 9 h a 13 h de dilluns a divendres. Els divendres però, els alumnes oferiran a les famílies una petita representació del treball fet durant la setmana a la sala petita del Kursaal. En el cas dels grups de Petis i Infantils la mostra serà els divendres a l'1 del migdia i, en el cas dels grups Juvenil i Joves, els divendres a les 5 de la tarda.

L'equip docent està format per professionals de les arts escèniques que acompanyen a l'alumnat respectant amb cura, el seu procés individual i conduint cap a l'escolta i l'empatia en la creació grupal.  

Les inscripcions es poden realitzar enviant un correu a auladeteatre@mees.cat, a les taquilles del Kursaal i a la pàgina web de l'Aula. El preu per setmana és de 70 euros (65 euros per als germans, per als alumnes que durant l'any han estat matriculats a l'Aula, i per als que s'inscriuen a més d'una setmana. L'Aula és una oferta formativa municipal i de qualitat en el camp de les arts escèniques.