La Polseguera de Moià proposa que Aliseda adeqüi La Masia per als col·lectius

Per al complex residencial a mig construir, demana que el 20% de l'espai dels habitatges sigui per a ús públic o social i el 10% per atendre els casos d'emergència per a dones

Imatge d'arxiu d'una visita a l'Ateneu Popular del Moianès la Polseguera
Imatge d'arxiu d'una visita a l'Ateneu Popular del Moianès la Polseguera | Toni Carrasco
Redacció
12 d'abril del 2022
Actualitzat a les 11:49h
L'Ateneu la Polseguera de Moià ha fet pública la proposta que té per desencallar la situació judicial i donar resposta als col·lectius arran de l'alliberament, el 2021, del complex residencial que va quedar a mig construir arran de l'esclat de la bombolla immobiliària i que actualment usen els col·lectius de la comarca.

Els col·lectius estan disposats a deixar aquests habitatges sempre i quan la seva propietària, Alidesa, es faci càrrec de l'adequació de La Masia, un espai municipal en desús, per a convertir-lo en un espai autogestionat pels col·lectius de la comarca. La Polseguera també demana que el 20% dels habitatges que Aliseda construeixi al complex residencial sigui públic, i un 10% per atendre els casos d'emergència per a dones. A més, també proposen que com a mínim el 50% dels llocs de treball que es creïn per fer les obres sigui per a persones de la comarca en situació d'atur.

Els col·lectius asseguren que ara toca a Aliseda i també a l'Ajuntament de Moià donar resposta a aquesta proposta.
Arxivat a