Eduard Mata serà el candidat de Junts a l'alcaldia de Sant Joan de Vilatorrada

L'actual regidor a l'oposició i coordinador local del partit al municipi ha estat escollit per unanimitat dels afiliats en assemblea

Eduard Mata Riu
Eduard Mata Riu | Arxiu particular
Redacció
10 d'abril del 2022
Actualitzat el 11 d'abril a les 8:38h
Eduard Mata i Riu és el segon candidat confirmat per Junts en la darrera setmana a les eleccions municipals de maig de 2023. Després de l'elecció de Ramon Bacardit com a candidat a l'alcaldia de Manresa, Junts ha informat que Eduard Mata serà el seu candidat a Sant Joan de Vilatorrada. Amb Sant Joan de Vilatorrada i Sant Martí de Torroella, Junts ja té candidats a les dues poblacions amb més pes demogràfic del Bages.

Eduard Mata té 49 anys i és diplomat en Magisteri d'Educació Especial, professió, la de mestre, que exerceix de de fa molts anys. Ha estat vinculat a diferents entitats esportives i culturals de Sant Joan i Manresa. Va ser regidor de govern municipal per CIU del 2015 al 2019 al capdavant d'Esports, Comerç, Turisme i Consum. Actualment és regidor del grup municipal de Junts per Catalunya, que es troba a l'oposició, i coordinador local del partit. Mata va ser ratificat per unanimitat dels afiliats en l'assemblea celebrada el passat dimarts 5 d'abril. 

La de Mata va ser l'única candidatura presentada per encapçalar el partit a Sant Joan i va ser avalada per tots els afiliats que hi ha al municipi. Mata prendrà el relleu com a cap de llista a Gil Ariso, alcalde de Sant Joan durant dos mandats (2011-2019) i actual portaveu del grup municipal de Junts.

La presentació del candidat es farà el proper 5 de maig a Sant Joan de Vilatorrada en hora i lloc encara per confirmar.