El CN Manresa s'endú el derbi bagenc de waterpolo contra el CN Sallent (7-13)

El partit ha estat molt disputat en els tres primers quarts, però en l'últim els manresans han signat un parcial de 0-6

El CN Manresa ha guanyat el derbi contra el CN Sallent
El CN Manresa ha guanyat el derbi contra el CN Sallent | Simón Noguera
10 d'abril del 2022
Actualitzat a les 20:06h
El partit entre CN Sallent i CN Manresa arribava mesos després de la data assenyalada en calendari, després que la Covid va obligar al seu ajornament i va traslladar la data a punt de finalitzar la competició. El CN Manresa s'ha emportat el partit per 7-13.

El derbi comarcal ha tingut tots els ingredients de la rivalitat entre els dos clubs més potents del waterpolo de la Catalunya Central, amb un inici magnífic dels amfitrions que, fins a mig partit han manat per 5-2 en el marcador, i una remuntada dels manresans a la segona meitat, amb un parcial de 2-11, que els ha permès endur-se els punts cap al seu feu.

El primer quart ha estat per als sallentins que, amb dos gols de Modrego, el segon de pena màxima, sorprenien als homes de Peirón. Al segon quart, els gols manresans de Ruiz i Lafoz ajustaven el marcador, però tenien resposta immediata dels locals que, amb gols de Torras i Prat, aquest en el darrer segon del quart, feien que la distancia a l'equador del partit fos de tres gols 5-2.

En el descans ha arribat un fet que potser ha estat transcendental: la segona targeta al tècnic visitant que ha hagut d'abandonar la banqueta. Això ha provocat una reacció dels seus jugadors que han anotat gol rere gol davant d'un rival que no ha sabut com aturar l'allau de joc del CN Manresa. Els anotadors en aquest període han estat Holgado i Torras pel CN Sallent, i León, Ruiz, de pena màxima, Lafoz i dos de Mayol, per part del CN Manresa. Això feia que s'arribés a manca dels darrers vuit minuts amb un empat a set gols que feia presagiar un final ajustat.

Res més lluny de la realitat, ja que els jugadors forasters han signat un parcial de tennis 0-6, i han aconseguit un triomf amb un resultat molt allunyat del que havia succeït a la piscina. Els anotadors en aquets període han estat León, Noguera dos, Pelegrín dos i Estany

CN Manresa: Garrido, Estany 1, Puerta, Ruiz 2, Lafoz 2, Muns, Mayol 2, León 2, Pelegrín 2, Noguera 2, Serra, Vilarasau i Villaró.

CN Sallent: Boixader, Coll, Comellas, Roldan, Prat 1, Torras 3, Holgado 1, Modrego, Montalà, Modrego, Solernou, Rubio, Holgado.

Parcials: 2-0, 3-2, 2-5, 0-6.

Arbitratge: Illescas i Moyano.