Súria tanca la Setmana de la Poesia amb un recorregut poètic per l'entorn del Cardener

El recorregut va comptar amb la participació del Grup del Taller de Lectura de l'Esplai

Persones participants en el recorregut poètic pel passeig del Riu
Persones participants en el recorregut poètic pel passeig del Riu | AjSú
Redacció
08 d'abril del 2022
Actualitzat a les 21:57h
La Biblioteca Pública de Súria va tancar la celebració dels actes de la Setmana de la Poesia el passat dilluns 4 d'abril amb un recorregut poètic pel passeig del Riu, al llarg del Cardener. El programa d'activitats es va iniciar el passat 21 de març, coincidint amb la commemoració del Dia Mundial de la Poesia.

El recorregut va comptar amb la participació del Grup del Taller de Lectura de l'Esplai, que va recitar poemes de Gabriel Ferrater, Salvador Perarnau, Miquel Martí i Pol, Joan Salvat-Papasseit, Joana Raspall i Sylvia Plath, entre d'altres. Aquest itinerari poètic s'havia de fer inicialment el passat 22 de març, però va haver de ser ajornat a causa de la inestabilitat meteorològica.

Un altre dels darrers actes de la Setmana de la Poesia va ser l'activitat Dixit Poètic, adreçada a infants, que va anar a càrrec de Mireia Sala i Aina Puigmal.

A Catalunya, el Dia Mundial de la Poesia ha tingut com a eix el poema Si puc de Gabriel Ferrater per commemorar el centenari del naixement del poeta reusenc. Aquesta obra va ser llegida en diferents idiomes a la Biblioteca Pública, en un dels actes centrals de la Setmana.

El programa de la Setmana de la Poesia a Súria es va iniciar amb l'activitat #Robaunpoema, que consisteix en construir poemes a partir dels títols que figuren al llom dels llibres.

La Setmana de la Poesia ha estat organitzada per la Biblioteca Pública, amb el suport de l'Ajuntament de Súria i la Diputació de Barcelona.
Arxivat a