Tornen els Tallers Ocupa't de Sant Fruitós amb quatre propostes formatives gratuïtes

Els tallers es faran presencialment al Nexe-Espai de Cultura

Les formacions es portaran a terme al Nexe - Espai de Cultura
Les formacions es portaran a terme al Nexe - Espai de Cultura | Joan Obiols
Redacció
07 d'abril del 2022
Actualitzat a les 22:45h
Aquesta primavera, l'Ajuntament de Sant Fruitós ha programat quatre cursos gratuïts adreçats a aquelles persones que es troben en recerca de feina i que volen millorar les seves competències personals.

La primera formació, que començarà aquest mes d'abril porta per títol Lidera, apodera't i fes que fitxin. Aquesta formació es realitzarà els dies 25 i 26 d'abril i el 2 i 3 de maig, de 2/4 de 10 del matí a 2/4 d'1 del migdia. Durant la formació els participants aprendran a guanyar seguretat en el discurs i en la seva comunicació (verbal i no verbal) dins el procés de recerca de feina.

Per al mes de maig s'ha programat un curs d'operador de carretons que es farà els dies 17 i 19 de maig, en horari de 9 del matí a 2 del migdia. Els participants obtindran el certificat oficial.

La tercera proposta ensenyarà als assistents a identificar, desenvolupar i potenciar les teves competències personals. Sota el títol Crea el teu mapa de talent la formació es durà a terme els dies 22, 24 i 26 de maig, de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia.

Finalment, els dies 14 i 21 de juny, de 4 a 8 de la tarda, s'ofereix un curs per obtenir el títol en manipulació d'aliments.

Totes les formacions es portaran a cap al Nexe - Espai de Cultura. Les places per a les diferents formacions són limitades. Les persones interessades a prendre-hi part poden trucar al 93 878 97 02 o contactar per correu electrònic a nexejove@santfruitos.cat o a garridoos@santfruitos.cat.