La producció de la Sala Beckett «Animal negre tristesa» arribarà diumenge al Kursaal

Es tracta d'un muntatge dirigit per Julio Manrique sobre el canvi climàtic i el nostre paper com a societat

«Animal negre tristesa» arribarà diumenge al Kursaal
«Animal negre tristesa» arribarà diumenge al Kursaal | David Ruano
Redacció
07 d'abril del 2022
Actualitzat el 08 d'abril a les 12:49h
Aquest diumenge, 10 d'abril a les 6 de la tarda, arribarà a la sala gran del Kursaal Animal negre tristesa d'Anja Hilling. És un muntatge dirigit per Julio Manrique sobre el paper de la nostra societat davant del canvi climàtic, que interpreta Joan Amargós, Mireia Aixalà, Mia Esteve, Norbert Martínez, Jordi Oriol, Mima Riera, David Vert i Ernest Villegas

Quatre homes, dues dones i un nadó van d'excursió a un bosc. Són gent bonica, rica i creativa. Discussions cíniques i el perenne joc de l'amor i la distància marquen les converses. Aquesta vegada, els personatges han abandonat conscientment la ciutat, per veure què els depara una nit enmig de la natura.

Tot d'una, salta inadvertida una espurna, que desferma un incendi infernal. Tots fugen i es dispersen en totes direccions. Tot d'una, l'únic que compta és salvar la pròpia vida.


Julio Manrique dirigeix aquesta obra que ens mostra un petit i privilegiat grup d'éssers humans que, amb la imprudència d'una colla de nens que juguen despreocupadament a l'ombra dels arbres, ignorant qualsevol perill, obren les portes de l'infern. 

L'espectacle, que es va estrenar el passat mes de gener, és una coproducció de la Sala Beckett de Barcelona i el Teatro Español

Les entrades per veure Animal negre tristesa tenen un preu de 22 euros (20 euros per a majors de 65 anys i carnet del Galliner i 15 euros menors de 30 anys) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet.