Una trentena d'emprenedores participen a La Filadora de Sant Joan de Vilatorrada

La jornada va comptar amb una ponència de María del Olmo i una taula rodona amb Tania García, Ona Gil i Marta Albert

Participants a la tercera edició de la Filadora de Sant Joan de Vilatorrada
Participants a la tercera edició de la Filadora de Sant Joan de Vilatorrada | AjSJV
Redacció
07 d'abril del 2022
Actualitzat a les 12:32h
El passat dissabte 2 d’abril es va celebrar a Sant Joan de Vilatorrada la tercera edició de La Filadora, les jornades d’emprenedoria femenina, que l'actual govern municipal va iniciar a principis de mandat, l'any 2020. Les jornades, emmarcades dins dels actes del 8 de Març, van reunir una trentena de dones que, amb el lema ComÚnica que ets, han compartit les seves experiències com a emprenedores. 

La ponència inicial va ser a càrrec de María del Olmo, psicòloga i comunicadora, que va explicar amb un discurs amè i participatiu, com les persones han de comunicar-se en públic i en les seves relacions personals i  professionals.

A continuació, una pausa per a fer un petit break, i seguidament es va iniciar una conversa amb les altres tres convidades: Tania García, il·lustradora i dissenyadora d'estampats, Ona Gil, la creadora de Tocs Textile Grats, i Marta Albert, experta en màrqueting i comunicació.

L'acte va acabar amb un networking en què les diferents participants van poder conèixer-se i compartir experiències. El punt final el va donar la regidora Paqui García, amb els agraïments a les ponents, participants i organitzadors de l'esdeveniment, emplaçant-les a participar en l'edició de 2023.