Tot a punt per a la segona edició del Torneig de Bàsquet del Camí Ignasià

Setze equips de categoria pre-mini competiran aquest cap de setmana al complex del Vell Congost, en una competició impulsada per Manresa 2022

El Torneig de Bàsquet del Camí Ignasià torna el cap de setmana al Vell Congost
El Torneig de Bàsquet del Camí Ignasià torna el cap de setmana al Vell Congost | AjM
Redacció
07 d'abril del 2022
Actualitzat a les 18:13h
Durant aquest cap de setmana, 9 i 10 d'abril, 16 equips (8 femenins i 8 masculins) provinents de diferents punts del Camí Ignasià i del país, es reuniran al complex del Vell Congost de Manresa, on participaran en la segona edició del Torneig de Bàsquet del Camí Ignasià.

Dintre de les categories masculines i femenines, es dividiran els equips en dos grups, segons els nivells. A partir dels grups resultants, es jugarà en modalitat lligueta, on cada equip disputarà tres partits, dividits en vuit períodes de cinc minuts, entre el complex del Vell Congost i el Nou Congost. Els equips de la categoria femenina participants són: Manresa CBF A, Manresa CBF B, CB Cervera, Nou Bàsquet Olesa, Stadium Casablanca (de Saragossa), San Ignacio 2012 (Pamplona), San Ignacio 2013 (Saragossa) i l'AE La Salle Manresa. Pel que fa als masculins, hi participaran: Catalana Occident Manresa Blanc, Catalana Occident Manresa Blau, CB Cervera, CB Artés, Stadium Casablanca (de Saragossa), San Ignacio (de Pamplona), CB Berón (de Logronyo) i el CB Solsona.

El torneig es tancarà amb una entrega de premis diumenge a les 5 de la tarda al complex del Vell Congost. Comptarà amb la presència de tots els equips, dels presidents del CB Manresa i Manresa Bàsquet Femení, i de les autoritats de l'Ajuntament de Manresa.