Sílvia Pérez Cruz actuarà dissabte al Kursaal en el marc del projecte Manresa 2022

La cantant de Palafrugell presenta "Farsa (gènere impossible)", el seu treball discogràfic més recent, acompanyada per la Farsa Circus Band

Sílvia Pérez Cruz protagonitzarà el concert de dissabte en el marc de Manresa 2022
Sílvia Pérez Cruz protagonitzarà el concert de dissabte en el marc de Manresa 2022 | ACN
Redacció
06 d'abril del 2022
Actualitzat el 08 d'abril a les 12:50h
Sílvia Pérez Cruz actuarà aquest dissabte 9 d'abril a les 20h a la sala gran del teatre Kursaal, en el marc del projecte Manresa 2022, que commemora els 500 anys de l'estada d'Ignasi de Loiola a la ciutat. El teatre presentarà un aspecte magnífic per rebre la cantant de Palafrugell. Les darreres entrades que queden es poden adquirir a un preu de 25 euros a través de les pàgines web de manresa2022.cat i de kursaal.cat.

En aquest concert, l'artista presentarà el seu darrer treball discogràfic, Farsa (gènere impossible), un àlbum principalment integrat per noves composicions creades en diàleg amb d'altres disciplines artístiques com el teatre, la dansa, el cine, la poesia o la pintura. L'àlbum es va gravar durant el 2019 i 2020 i respon a la inquietud de l'artista en relació a la dualitat del que es mostra i el que realment som, per com sobreviu la fragilitat de l'interior, d'allò íntim, en aquests temps en què la superfície és tan destructora, que allò que es que es veu es pot arribar a confondre amb el que s'escolta.

En aquest concert, Sílvia Pérez Cruz estarà acompanyada per la Farsa Circus Band, formada per grandiosos músics de la seva generació amb els quals Sílvia Pérez Cruz es retroba després de molts anys i camins propis d'investigació i amor a la música: Marco Mezquida al piano i teclats, Aleix Tobias a la percussió, Publio Delgado i Alfred Artigas a les guitarres, Bori Albero al contrabaix i Carlos Montfort al violí.