Castellbell recupera la Fira del Montserratí en el marc d'una Marxa del Pelegrí de rècord

El nucli de Sant Cristòfol va ser el punt on es va fer l'esmorzar de la caminada i va recuperar la mostra de productes alimentaris del territori

Participants de la Marxa del Pelegrí a la Fira del Montserratí, al nucli de Sant Cristòfol
Participants de la Marxa del Pelegrí a la Fira del Montserratí, al nucli de Sant Cristòfol | AjCbiV
Redacció
06 d'abril del 2022
Actualitzat a les 11:41h
Castellbell i el Vilar ha tingut un paper protagonista aquest cap de setmana en el marc d'una nova edició de la Marxa del Pelegrí que uneix Montserrat i Manresa a través d'un recorregut de 26 quilòmetres.

El nucli de Sant Cristòfol ha estat el punt on es va fer la parada per esmorzar del recorregut llarg i el final del recorregut més breu, de 8 quilòmetres. La prova ha comptat amb la participació rècord d'un miler de persones que han completat els diferents circuits en què també s'incloïa un recorregut circular de quinze quilòmetres que resseguia l'Anella Verda de Manresa.

Torna la Fira del Montserratí
Coincidint amb la Marxa del Pelegrí s'ha recuperat la Fira del Montserratí, que ha estat un excel·lent aparador dels productors i productores agroalimentaris del territori. El certamen ha inclòs una oferta de formatges, embotits, mató i mel, entre d'altres, de gran qualitat. En paral·lel, també s'ha posat en valor el nucli de Sant Cristòfol que ofereix unes vistes úniques de la muntanya de Montserrat, que han pogut gaudir tots els participants a la caminada i els visitants de la fira.

La jornada a Sant Cristòfol també ha programat activitats per als infants i ha comptat amb una mostra de la cultura popular amb la participació dels grallers i bastoners de Castellbell i el Vilar.