Un pres de Lledoners aprofita una visita al dentista per escapar-se

Els còmplices han atacat els Mossos que el vigilaven amb extintors

L'home s'ha fugat amb uns còmplices.
L'home s'ha fugat amb uns còmplices. | Mossos
A.M
05 d'abril del 2022
Actualitzat a les 23:52h
Un pres s'ha fugat del centre penitenciari de Lledoners aprofitant una visita a un dentista de Terrassa. Els fets han passat aquest dimarts a 2/4 d'11 del matí, segons informa El Diari de Terrassa. 

L'home hauria contactat amb diversos col·laboradors que han entrat al centre sanitari Vitaldent situat a la Rambla d'Ègara i han ruixat els Mossos d'Esquadra que el custodiaven amb extintors. 


Segons ha pogut saber la capçalera de Terrassa de NacióDigital, LaTorre, el pres estava complint condemna a la presó de Lledoners per delictes relacionats amb robatoris de cotxes i també tenia altres casos oberts pels quals estava en presó preventiva. 

Des de Mossos d'Esquadra han confirmat a aquest mitjà que actualment tenen un dispositiu de cerca del pres, també amb l'helicòpter, tot i que no han donat més detalls de l'operació. En el dispositiu de cerca i captura també hi participa la Policia Municipal de Terrassa. 

Ja a la nit, els Mossos han trobat abandonat a la perifèria de Rubí el cotxe en el que ha escapat el pres de Lledoners que s'ha fugat en una visita al dentista. Era un BMW gris amb vidres tintats. D'ell i els seus còmplices, ni rastre.