El Documental del Mes tornarà dijous a la Plana de l'Om amb «Rock per Mil» d'Anita Rivaroli

El documental explica la història dels Rockin'1000, la banda de rock més gran del món

«Rock per Mil» d'Anita Rivaroli es projectarà dijous a Manresa
«Rock per Mil» d'Anita Rivaroli es projectarà dijous a Manresa | Promocional
Redacció
05 d'abril del 2022
Actualitzat a les 11:48h
El Documental del Mes, coordinat per MEES i CineClub, tornarà dijous a les 7 de la tarda a l'Espai de la Plana de l'Om amb la projecció del documental Rock per mil d'Anita Rivaroli i la història dels Rockin'1000, la banda de rock més gran del món. 

Fabio vol convèncer la seva banda de rock preferida, els Foo Fighters, perquè actuïn a Cesena, un petit poble al nord d'Itàlia. Per aconseguir-ho, es proposa una fita gairebé impossible, reunir a mil músics per tocar junts la seva cançó Learn to fly. La missió sembla impossible. Com aconseguirà els diners? Trobarà tants músics? Una crida a Youtube serà l'inici dels Rockin'1000 la banda de rock més gran que ha existit mai.

Rock per mil és la és la història de Fabio, però també de tota una comunitat que influeix positivament en cadascun dels seus membres, animant-los a perseguir els seus somnis mentre donen el millor d'ells mateixos.


Anita Rivaroli, va néixer a Cesena (Itàlia) i es va graduar com a guionista al Centro Sperimentale di Cinematografia. Després va continuar formant-se en cinema com autodidacta i va dirigir curtmetratges i videoclips. El seu curtmetratge A summer tale va guanyar el premi a la millor pel·lícula al Festival de Cinema World Youth Alliance de Manhattan i va rebre molts premis en el circuit de festivals italians. Va ser directora del videoclip de Rockin'1000 que ha arribat a més de 50 milions de visualitzacions.

Les invitacions per veure Rock per mil a l'Espai Plana de l'Om es poden adquirir anticipadament a través del web del Kursaal