Miwon Spain invertirà més de 10 milions d'euros en l'ampliació de la seva fàbrica de Bufalvent

L'increment de la seva producció implicarà la creació de nous llocs de treball al Bages per a la fabricació de resines de curat ultraviolat

Responsables de la planta de Miwon Spai a Manresa davant de la fàbrica
Responsables de la planta de Miwon Spai a Manresa davant de la fàbrica | CaixaBank
Redacció
05 d'abril del 2022
Actualitzat a les 8:58h
L'empresa coreana Miwon Spain invertirà més de 10 milions d'euros en l'ampliació de la seva fàbrica ubicada al polígon industrial de Bufalvent, a Manresa. 

L'increment de la seva producció implicarà la creació de nous llocs de treball al Bages per a la fabricació de resines de curat ultraviolat, una tecnologia que redueix la contaminació a l'atmosfera i que s'utilitza en adhesius i pintures. Les seves aplicacions són molt variades i van des dels implants que col·loquen els dentistes, productes per la cuina o per a recobriments de mòbils i tauletes.

L'objectiu de l'ampliació de les noves instal·lacions és assegurar la capacitat futura de creixement de l'empresa, amb una base sòlida focalitzada en la innovació en productes, processos i serveis

Joachim Zoeller, director de planta de Miwon Spain, ha destacat que aquesta inversió "consolida la fàbrica de Manresa com a únic centre de producció del Grup a Europa" i obre noves perspectives de creixement per a l'empresa.  

CaixaBank ha finançat l'ampliació de la nau industrial de Miwon Spain a Manresa que li permetrà duplicar la seva capacitat productiva. L'entitat financera ha concedit a l'empresa un préstec per valor 10,4 milions d'euros.

Jaume Masana, director territorial Catalunya de CaixaBank, s'ha mostrat satisfet que empreses asiàtiques ubicades al Bages, com és el cas de Miwon, "aprofitin les sinergies positives que la transició verda i digital al sector industrial pot comportar per a la resta d'activitats econòmiques i per a tots la societat. I en conseqüència, de la capacitat de conformar un nou model de creixement, basat en la innovació, en la producció i la sostenibilitat".