Sallent engega aquest cap de setmana el programa «Abril, mes de la cultura»

La producció del musical "L'ogre verd" de l'EMM Cal Moliner donarà el tret de sortida a una programació molt completa

Cartell del programa «Abril, mes de la cultura» de Sallent
Cartell del programa «Abril, mes de la cultura» de Sallent | AjSllt
Redacció
01 d'abril del 2022
Actualitzat a les 19:00h
Aquest abril arrenca el mes dedicat a la cultura, Abril, mes de la cultura, que és el programa que des de la regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament Sallent, conjuntament amb entitats i col·lectius de la vila, han creat amb la voluntat de presentar un programa farcit d'actes de diferents disciplines. Un mes on el nostre poble s'omplirà de cultura, dansa, música, teatre, exposicions, presentacions de llibres i actes infantils.

Alguns dels actes a destacar són la producció del musical L'ogre verd de l'EMM Cal Moliner (2 d'abril), el taller de tècniques d'improvisació de teatre a càrrec de la sallentina Tàtels Pérez (19 i 26 d'abril), la presentació del segon CD de Jaume Riu amb Lluna Plena (29 d'abril), dos dies de Feria de Abril (30 d'abril i 1 de maig) i una Diada de Sant Jordi al Parc Pere Sallés, Primavera Parc, un dia ple de dansa, música, roses i llibres.

La Diada de Sant Jordi forma part d'aquest programa i comptarà amb dansa, música, gastronomia, llibres i roses, un dia on gaudir del parc ple de cultura i festivitat. Comptarà també amb la 42a Roda Infantil d'esbarts Catalònia amb Esbart Rubí, Esbart Bitrac Dansa, Esbart Dansa Jove de Navàs i Esbart Vila de Sallent. I podrem gaudir de la música de Combo Ara, Jan Bonet, Marta Roma i Carol Duran, i Santi Arisa.

El programa complet d'Abril més de la cultura es consultar en aquest enllaç.