Arriba la comèdia romàntica «Començar», el cap de setmana al Kursaal en dues funcions

Encara queden entrades per veure l’obra de David Eldridge que ha dirigit Pau Carrió i que té David Verdaguer i Mar Ulldemolins com a protagonistes

Mar Ulldemolins i David Verdaguer protagonitzen la comèdia romàntica «Començar»
Mar Ulldemolins i David Verdaguer protagonitzen la comèdia romàntica «Començar» | Promocional
Redacció
31 de març del 2022
Actualitzat el 01 d'abril a les 23:56h
La sala gran del Kursaal acollirà aquest cap de setmana dues funcions (dissabte a les 8 del vespre i diumenge a les 6 de la tarda) de la comèdia romàtica Començar de David Eldridge. El muntatge, dirigit per Pau Carrió, està interpretat per David Verdaguer i Mar Ulldemolins

La festa que la Laura ha fet per estrenar el seu pis s'ha acabat, però queda un últim convidat, el Dani. No es coneixen. Tots dos tenen prop de 40 anys. Ella té una feina d'alta direcció que li agrada i no té família propera. Ell té una feina d'administratiu que detesta, i està divorciat. Dues persones intel·ligents i divertides, a punt de decidir, l'una davant de l'altra.

Semblen a quilòmetres lluny. Tots dos estan sols. Podrien anar-se'n al llit aquesta nit i no tornar-se a veure. O ni tan sols això. O potser tot està a punt de començar?

L'espectacle es va estrenar el passat mes de setembre a la Sala Villarroel de Barcelona

Les entrades per veure Començar tenen un preu de 26 euros (24 euros per majors de 65 anys i amb el carnet del Galliner i 6 euros menors de 30 anys) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet.

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries amb l'ús de mascareta durant tota la funció.