Moià viurà dissabte una versió molt especial de «Romeo i Julieta»

Cristina Cordero a la viola i Juan Barahona al piano intercalaran música, narració i interpretació en el marc de la programació de les Joventuts Musicals

Cartell de «Romeo i Julieta. Música i Història»
Cartell de «Romeo i Julieta. Música i Història» | Promocional
Redacció
30 de març del 2022
Actualitzat a les 20:31h
L'Auditori Sant Josep de Moià viurà dissabte a partir de les 6 de la tarda un nou espectacle del cicle de concerts de les Joventuts Musicals de Moià amb l'especial versió del clàssic de William ShakespeareRomeo i Julieta: Música i Història.

Romeo i Julieta: Música i Història combina la música del monumental ballet de Sergei Prokòfiev amb la inoblidable història de William Shakespeare i Luigi Da Porto. Cristina Cordero a la viola i Juan Barahona al piano reviuen les desventures de Montescos i Capulets. Unint música, narració i interpretació, ofereixen una experiència inèdita que aporta nova llum a la bella tragèdia dels joves amants de Verona.

La música original de Sergei Prokòfiev, Romeo i Julieta Op. 64, ha estat arranjada per a viola i piano per Vadim Borísovski i D. Gruñas. El guió de la història original de Luigi da Porto (Historia novellamente ritrovata di due nobili amanti) sobre el clàssic de William Shakespeare, ha estat adaptat per Juan Barahona.

La interpretació és una proposta d'El Primer Palau.
Arxivat a