El CFP de Manresa mostra la seva oferta formativa i de serveis a la fira Advanced Factories

El centre manresà participa a la fira en un estand conjunt amb la Unió Patronal Metal·lúrgica

El CFP de Manresa a la fira Advanced Factories
El CFP de Manresa a la fira Advanced Factories | CFP
Redacció
30 de març del 2022
Actualitzat a les 14:53h
El Centre de Formació Pràctica de Manresa mostra aquests dies la seva oferta formativa i de serveis per a la indústria a la fira Advanced Factories que se celebra a Barcelona i que està centrada en mostrar les darreres tendències en digitalització per al sector industrial. Es tracta d'un certamen líder en aquest àmbit adreçat a professionals industrials, al qual participen més de 300 empreses especialitzades en automatització, robòtica, indústria 4.0 i impressió 3D.

El CFP comparteix espai amb la Unió Patronal Metal·lúrgica, l'organització patronal de les empreses, les entitats territorials i les entitats sectorials de la indústria i dels serveis del metall de la província de Barcelona. Dijous al migdia, el CFP participarà en una ponència que tindrà lloc en el marc de la fira sobre el paper del sector del metall en l'economia i la formació.

El centre mostra als visitants de la fira la seva oferta formativa especialitzada en el sector del metall, una oferta pionera i amb una alta demanda per part de les empreses. I és que el CFP és un dels pocs de les seves característiques que hi ha a Catalunya, que ofereix formació ocupacional, contínua i a mida adaptada a les necessitats de les empreses del sector i amb uns altíssims nivells d'inserció laboral donada la dificultat que tenen les empreses per trobar professionals amb aquesta formació.

A més, el CFP posa a l'abast de les empreses el seu equipament tècnic amb maquinària avançada, amb serveis de disseny, enginyeria i CAD/CAM, mecanitzat de cinc eixos, metrologia tridimensional i implementació de les 5S i el sistema SMED.