​L'associació L'Era organitza tres sortides etnobotàniques

Es faran el 2 d'abril, 7 de maig i 4 de juny per descobrir el món vegetal des d'una perspectiva remeiera o dels seus usos

L'Era convida a entrar en el món de les herbes remeieres en tres sortides
L'Era convida a entrar en el món de les herbes remeieres en tres sortides | Difucor
Redacció
30 de març del 2022
Actualitzat a les 14:24h
L'associació L'Era ha programat per als dissabtes 2 d'abril, 7 de maig i 4 de juny al matí un conjunt de sortides etnobotàniques per a descobrir el món vegetal des de la perspectiva remeiera o dels seus usos. Alhora, el recorregut permetrà entendre el paisatge de Manresa i de les seves rodalies.

Les sortides es faran per diferents indrets al voltant de Manresa, i en funció de la situació de la vegetació, quan s'acostin les dates se'n donaran més detalls (recorregut, punt de trobada, etc). La informació del curs es pot consultar a la pàgina web de l'entitat.

Les classes del curs seran a càrrec de l'Elena Sixto, guia d'espais naturals. Les sortides són una forma d'acostar-se al món vegetal posant la mirada en les aportacions de les plantes des d'un punt de vista d'aprofitament medicinal, cosmètic, alimentari, ornamental o ambiental.

Les persones interessades poden inscriure's a botiga.associaciolera.org, a través del correu electrònic [email protected] o als telèfons 938 787 035 / 672 337 305.