Enric Llort presentarà «Puta, tu» a la llibreria Parcir dimecres

L'acte comptarà amb la veu de Fina Tapias i les preguntes de Pep Garcia

Redacció
28 de març del 2022
Actualitzat a les 20:34h
La presentació del llibre de l'Enric Llort es farà a la Parcir
La presentació del llibre de l'Enric Llort es farà a la Parcir | Arxiu
La llibreria Parcir de Manresa acollirà el dimecres a partir de 2/4 de 8 del vespre la presentació del llibre Puta, tu (Llibres Parcir) a càrrec del seu autor, Enric Llort, que serà entrevistat pel promotor cultural Pep Garcia, en un acte que també comptarà amb la veu de Fina Tapias.

Puta, tu explica la història de la Carlota, una dona jove que apareix a la sorra de la platja malferida i desconcertada. No recorda què hi fa allí ni com hi ha anat a parar. A poc a poc, durant la seva estada a l'hospital, va recuperant la memòria i anem coneixent, a través del que ella mateixa ens explica, episodis de la seva vida que desemboquen en una situació difícil i dramàtica. En el marc d'una relació sentimental s'atreveix, decidida i impetuosa, a entrar en el món de la prostitució de luxe. A partir d'aquí el lector es trobarà davant d'un conjunt d'aventures al límit, amb riscos inherents a la seva feina, al costat de personatges mafiosos, homes aparentment respectables amb doble vida, tràfic de blanques...

Però aquest llibre és alguna cosa més que una novel·la negra d'acció i de suspens. Hi ha també el retrat d'una noia valenta, de forta personalitat, que tria una vida arriscada, sense saber del tot què s'hi juga.