Cristina Juárez assoleix el bronze a la Copa Internacional Govern d'Andorra de judo

El Centre de Tecnificació del Bages i el Moianès també classifica cinc judokes al Campionat d'Espanya Júnior

Cristina Juárez, a la dreta del tercer esglaó del podi a Andorra
Cristina Juárez, a la dreta del tercer esglaó del podi a Andorra | E-7
Redacció
28 de març del 2022
Actualitzat a les 16:59h
La judoka de l'Esport-7 de Manresa Cristina Juárez va obtenir la medalla de bronze a la categoria de -63 kg, aquest dissabte a la Copa Internacional Govern d'Andorra.

També van participar-hi per part d'Esport-7 Sergio López, a -73 kg, i Alberto Anunziatta, a -81 kg.

El Centre de Tecnificació del Bages i el Moianès classifica cinc judokes al Campionat d'Espanya Júnior
Per una altra part, aquest diumenge va tenir lloc la Fase Sector Est Campionat d'Espanya Júnior de judo, competició classificatòria per la Fase Final del Campionat d'Espanya. Els tres primers classificats de cada pes obtenien el bitllet per prendre-hi part.

Per part del Centre de Tecnificació del Bages i el Moianès es van classificar Guillem Lozano (Esport7), a -100 kg, que va quedar primer; Noelia Jardo (Esport7), -48 kg, segona; Ahmed Mshaal (Judo Moià), -60 kg, va ser tercer, i Marc Escribà (Judo Moià), a +100 kg, també va aconseguir el bronze.

D'altra banda, Pau Muñoz (Esport7) +100 kg té el passi directe a la Fase Final i no va haver de competir a la Fase Sector per ser campió d'Espanya júnior, l'any passat.

Van competir també Saul Flores (Judo Moià) a -60 kg i Albert Grané (Esport7) a -81 kg, quedant-se tots dos a les portes de classificar-se, ja que van perdre el combat que decidia el 3r i 4t lloc. Finalment, Raquel Romeu (Judo Moià), -52 kg, i Íngrid Domínguez (Judo Moià) -57 kg, van quedar cinquenes.
Arxivat a