El cicle per a Majors de 65 anys portarà dimecres al Kursaal «Bruna, el Musical»

L'espectacle, que compta amb el suport de l'Obra Social "la Caixa", es podrà veure a les 6 de la tarda

«Bruna, el Musical» es podrà veure al Kursaal dimecres
«Bruna, el Musical» es podrà veure al Kursaal dimecres | Promocional
Redacció
28 de març del 2022
Actualitzat a les 12:29h
La sala gran del Kursaal acollirà aquest dimecres, 30 de març a les 6 de la tarda, l'espectacle de Bruna, el Musical, dins del cicle Majors de 65 anys amb el suport de l'Obra Social "la Caixa". El muntatge, creat per Mar Puig i el surienc Mateu Peramiquel, és un musical divertit i emotiu per homenatjar la gent gran a través d'un viatge en el temps i a partir de vivències presents a moltes famílies. 

Bruna, el Musical és un espectacle que està ambientat a la dècada dels noranta i que explica la història de la Bruna que ha de fer un treball per l'escola sobre la seva àvia, la Quima. Tot un repte, ja que la seva àvia pateix una demència incipient que està esborrant els seus records. Amb l'ajuda de la Pitu, la millor amiga des de la infància de la Quima, ajudarà a omplir els buits de la història de la seva àvia i donar-li la clau per tenir una vida més feliç. 

Les entrades per veure Bruna, El Musical tenen un preu de 6 euros per a majors de 65 (12 euros amb el carnet del Galliner i menors de 30 anys, i 15 euros entrada normal) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal i per internet.

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, amb l'ús de mascareta durant tota la funció.