Sant Vicenç descobreix el cartell de la Fira del Vapor, que tornarà el darrer cap de setmana de maig

El certamen se centra en aquesta edició en el moment de transformació d'una societat rural, que vivia de la vinya i la pagesia, que l'arribada de la fil·loxera accelera cap al món industrial

Vista parcial del cartell de la Fira del Vapor
Vista parcial del cartell de la Fira del Vapor | AjSVC
Redacció
25 de març del 2022
Actualitzat a les 11:10h
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha fet públic el cartell de la Fira del Vapor, que aquest any tornarà als carrers del municipi el darrer cap de setmana de maig. La imatge de la catorzena edició de la fira il·lustra l'època de l'arribada de la fil·loxera al Bages, l'any 1863, que va provocar el canvi d'un model de societat agrícola al desenvolupament industrial de finals del segle XIX i principis del segle XX.

El certamen tornarà a ocupar els carrers i places del centre de Sant Vicenç de Castellet els dies 28 i 29 de maig amb recreacions històriques, parades, actuacions musicals i la participació dels comerços i establiments de restauració del municipi.

Reunió informativa
Les regidories de Cultura i Comerç de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet han programat una sessió informativa adreçada a totes les entitats i persones que participen a la fira dimarts de la setmana vinent al vespre a l'auditori de la Biblioteca Municipal.