Fira de l'Aixada

Josep Comellas guanya el concurs de fotografia de la Fira de l'Aixada

El premi consisteix en un cap de setmana a Andorra, estada en un hotel de 4 estrelles -una nit-, règim de dormir i esmorzar amb entrada bàsica a Caldea per a dues persones

per Redacció, 25 de març de 2022 a les 10:46 |
Lliurament del premi de fotografia a Caditravel | AjM
Amb la foto Plaça Major, el manresà Josep Comellas Corral ha estat el guanyador del concurs de fotografia a través d'Instagram de la Fira de l'Aixada 2022. L'acte de recollida del premi s'ha fet aquest dijous a l'Agència de Viatges Caditravel -passeig de Pere III, 13 de Manresa- en un acte que ha comptat amb l'assistència de la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Manresa, Anna Crespo Obiols; del coordinador de l'Associació Manresa de Festa, Joan Orriols Padrós; i de la directora de Viatges Caditravel, Georgina Figueras Costa.

El premi al guanyador consisteix en un cap de setmana a Andorra, estada en un hotel de 4 estrelles -una nit-, règim de dormir i esmorzar amb entrada bàsica a Caldea per a dues persones.


En el #ConcursAixada2022 a través d'Instagram podien participar totes les persones que volguessin, sense límit d'edat. Només calia tenir un compte d'Instagram i que les imatges fossin capturades, editades i publicades amb dispositius mòbils. Les fotos havien d'haver estat realitzades durant la Fira de l'Aixada, celebrada els dies 26 i 27 de febrer passat. 

Aquesta edició del concurs ha estat molt concorreguda, amb una participació de gairebé dues-centes persones.   

 

Participació