Les confessions presents a Manresa preguen per la pau a Ucraïna

El convent de Santa Clara ha acollit una pregària interreligiosa que també ha estat emesa per les xarxes

Pregària interreligiosa per la pau a Ucraïna al convent de Santa Clara
Pregària interreligiosa per la pau a Ucraïna al convent de Santa Clara | Pere Fontanals
19 de març del 2022
Actualitzat a les 21:54h
El convent de Santa Clara ha acollit aquest dissabte una pregària interreligiosa per demanar la pau a Ucraïna que, a més, ha estat la de retrobament presencial del grup després de dos anys sense fer-ne a causa de les mesures contra la pandèmia.

Protestants, catòlics, musulmans i de la fe Baha'i han intervingut fent un clam a la pau i la germanor entre les persones i els pobles i alguns d'ells han llegit textos dels seus llibres sagrats. La pregària ha aplegat una vintena llarga de persones al convent i una trentena més s'han connectat a la transmissió que s'ha fet en directe per les xarxes.

La comunitat de Santa Clara i les famílies ucraïneses acollides no han pogut assistir a l'acte perquè s'ha donat algun cas positiu de Covid a dins del convent, "en cap cas de gravetat", ha apuntat la coordinadora de l'acte, Eva Torres.

Després del parèntesi per la pandèmia, el Grup de Diàleg Interreligiós de Manresa i l'Associació Sociocultural Xarxa de Manresa té la voluntat de recuperar el ritme d'abans amb una pregària interreligiosa cada tres mesos coincidint amb el canvi d'estació.