«Benvinguts al Bages i al Moianès», de Bah! Studios i NacióManresa, nominat als Premis Zapping 2021

En la categoria de Millor iniciativa a la xarxa dels guardons que reconeixen als professionals, als distribuïdors i als creadors d'un oci audiovisual de qualitat: televisió, internet i videojocs

El sisè capítol de «Benvinguts al Bages» es va dedicar a Fonollosa
El sisè capítol de «Benvinguts al Bages» es va dedicar a Fonollosa | Bah! Studios
Redacció
18 de març del 2022
Actualitzat a les 15:47h
La sèrie de capítols audiovisuals Benvinguts al Bages i Benvinguts al Moianès, produïts per Bah! Studios i publicats per NacióManresa al llarg de l'any passat ha estat nominat als Premis Zapping 2021 en la categoria de Millor iniciativa a la xarxa.

Benvinguts al Bages i Benvinguts al Moianès és una sèrie de 30 càpsules audiovisuals d'entre 1 i 2 minuts -25 dedicades al Bages i 5 més al Moianès- que destaquen d'una forma amena i divertida, alhora que rigorosa, les característiques de pobles, empreses, entitats o institucions de les dues comarques, acompanyades d'una descripció en text, que es van anar llançant al NacióManresa i a les seves xarxes socials setmanalment.

Els diferents capítols han estat vistos per més de 200.000 persones al llarg d'aquest 2021.

Els Premis Zapping són el reconeixement més directe del públic als professionals, als distribuïdors i als creadors d'un oci audiovisual de qualitat: televisió, internet i videojocs. En una primera votació popular es trien els tres finalistes de cada categoria, entre els que sortirà el guanyador. Per votar s'ha de fer a través d'aquest enllaç.