El PDECat no es presentarà a les eleccions municipals de Manresa el 2023

La seva presidenta comarcal, Ivet Castaño, ha assegurat al programa "Barra Lliure" de Ràdio Manresa i Canal Taronja que faran campanya per a la nova formació Impulsem, liderada per Joan Vila

La presidenta comarcal del PDECat, Ivet Castaño
La presidenta comarcal del PDECat, Ivet Castaño | Arxiu particular
Redacció
18 de març del 2022
Actualitzat a la 13:14h
El PDECat no presentarà candidatura a Manresa a les eleccions municipals de maig de 2023, però tampoc anirà al costat de Junts per Manresa, segons ha explicat la presidenta comarcal del partit, Ivet Castaño, al programa Barra Lliure, de Ràdio Manresa i Canal Taronja. Segons han anunciat, el seu vot anirà pel candidat de la nova formació Impulsem, una formació d'independents que anirà encapçalada per l'empresari Joan Vila.

Castaño ha anunciat aquest dijous a la tertúlia que demanarien el vot per a Joan Vila, el recentment anomenat candidat d'aquest partit de nova creació, que asseguren no sentir-se representats per les formacions presents al consistori manresà. Vila és membre del comitè executiu de Pimec a Barcelona i vicepresident d'aquesta patronal a la Catalunya Central. Treballa en el sector del comerç ciclista amb establiments a al Bages i a Osona.