S'allarga el termini del Premi Jove de Microteatre de la Convocatòria Artística d'Els Carlins

L'entitat fa una crida als joves de la comarca que els agradi fer teatre a participar de la convocatòria, dotada amb un premi de 500 euros

Guanyadores del Premi Jove de Microteatre d'Els Carlins 2021
Guanyadores del Premi Jove de Microteatre d'Els Carlins 2021 | Els Carlins
Redacció
18 de març del 2022
Actualitzat a les 7:27h
S'allarga la convocatòria del Premi Jove de Microteatre d'Els Carlins fins al 18 d'abril, que premia a l'espectacle original i inèdit de microteatre produït per menors de 30 anys del Bages i el Moianès, no necessàriament vinculats a l'entitat.

El premi té per objectiu potenciar la vinculació del sector juvenil a l'entitat i promoure l'aparició de noves iniciatives. La comissió artística avaluarà les propostes segons els següents criteris: màxim 15 minuts de durada; obra original i no estrenada al Bages-Moianès; encaix amb el marc estratègic de l'entitat; qualitat artística.

Les necessitats tècniques i escenogràfiques han de ser mínimes, com és propi del microteatre, amb un màxim de quatre actors o actrius a l'escenari, tot i que la producció pot ser realitzada per més persones. El jurat farà una selecció de les propostes presentades. Les obres seleccionades s'exhibiran en concurs a Els Carlins el diumenge 29 de maig de 2022.

Les sol·licituds es faran per correu electrònic a [email protected] adjuntant la documentació que es requereixi abans del 18 d'abril.