«La nena dels pardals» de Teatre al Detall i la música de la Tresca i la Verdesca arribarà diumenge al Kursaal

És un muntatge recomanat a partir de 4 anys basat amb els fets reals de quan Mao Zedong va declarar la guerra als pardals

«La nena dels pardals» arribarà diumenge al Kursaal
«La nena dels pardals» arribarà diumenge al Kursaal | Promocional
Redacció
17 de març del 2022
Actualitzat a les 22:10h
La sala gran del Kursaal acollirà aquest diumenge, 20 de març a les 6 de la tarda, l'espectacle La nena dels pardals del Teatre al Detall dins de la programació per a públic familiar d'Imagina't. Es tracta d'un espectacle amb la música en directe de la companyia La Tresca i la Verdesca basat en fets reals sobre la llibertat i la valentia dels petits herois i heroïnes. 

La nena dels pardals transcorre a la Xina del 1958 quan Mao Zedong va declarar la guerra als pardals i va provocar que gairebé s'extingissin de la Xina amb conseqüències fatals: no hi havia ocells que es mengessin els insectes i les plagues van arrasar les collites, cosa que va provocar que entre 30 i 40 milions de persones de la població es morissin de gana.

A La nena dels pardals, quan el Gran Timoner ordena exterminar els pardals perquè es mengen el gra, una nena, la Ming Li, decideix portar-li la contrària i seguir el que li diu el seu cor. 

A partir del conte de Sara Pennypacker, Teatre al Detall ens presenta aquest espectacle amb la música en directe de La Tresca i la Verdesca. Un espectacle poètic i emocionant sobre els petits herois quotidians, el respecte a la vida i la saviesa innata dels infants, i que ha merescut nombrosos guardons, entre els quals el Premi Butaca a Millor espectacle familiar.

L'espectacle, que té una durada de 60 minuts, està dirigit per Joan Maria Segura i interpretat per Txell Botey i Xavi Idàñez.

Les entrades per veure La nena dels pardals, tenen un preu de 10 euros (8 euros amb el carnet del Galliner) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet.

El proper espectacle de la programació d'Imagina't serà el dissabte 26 de març a les (17h) a l'Espai de la Plana de l'Om amb l'espectacle ‘Miranius' de la Cia de Paper.