El possible mal funcionament d'un fluorescent provoca un avís d'incendi en un bloc de Manresa

Els Bombers han accedit a l'habitatge per la finestra entre molt fum i pudor de plàstic cremat, però no han trobat cap flama ni el seu origen

Els Bombers accedint per la finestra al pis afectat
Els Bombers accedint per la finestra al pis afectat | Marc Peralba
17 de març del 2022
Actualitzat a les 16:24h
Els Bombers creuen possible que el mal funcionament d'un fluorescent de la cuina d'un pis del carrer Mossèn Jacint Verdaguer de Manresa hagi provocat una intensa fumera i pudor de plàstic cremat que ha fet creure, inicialment, que s'havia produït un incendi d'habitatge a l'indret.

Els serveis d'emergències han rebut l'avís d'un incendi en un habitatge del carrer Mossèn Jacint Verdaguer, 30, de Manresa, aquest dijous a 3/4 de 12 del migdia. Segons els Bombers, quan han arribat a lloc han comprovat que per la finestra del pis sortia una intensa fumera que s'ha confirmat quan un bomber ha pujar fins a la seva alçada amb la cistella elevadora del camió, des d'on ha accedit a l'habitatge.

Un cop a la cuina de l'habitatge, els bombers han comprovat que, a més, feia molta pudor de plàstic cremat, però tot i la inspecció a tot el pis i als pisos adjacents, no han trobat cap flama ni l'origen de la fumera i la pudor.

Després de ventilar l'habitatge, els bombers han continuat la inspecció per determinar l'origen de l'incident que, segons la primera hipòtesi, podria ser fruit del mal funcionament d'un fluorescent.