Sor Lucía Caram torna a buscar refugiats d'Ucraïna, aquesta vegada amb cinc autocars

Amb voluntaris de CaixaBank, Mensajeros de la Paz i el pare Àngel portaran més de dues-centes persones de les quals una seixantena arribaran a Manresa

Sor Lucía amb voluntaris de CaixaBank, aquest dimecres, abans de sortir cap a Polònia
Sor Lucía amb voluntaris de CaixaBank, aquest dimecres, abans de sortir cap a Polònia | FCSC
16 de març del 2022
Actualitzat a les 16:37h
Després de recórrer gairebé 6.000 quilòmetres en furgoneta per portar sis refugiats ucraïnesos al Convent de Santa Clara i de participar en una expedició en avió privat d'Open Arms i Solidaire fins a Varsòvia per portar-ne 42 més, Sor Lucía Caram ha partit aquest dimecres des de Barcelona amb cinc autocars llogats per voluntaris de CaixaBank per traslladar fins a l'estat més de dos-cents refugiats més, dels quals una seixantena seran allotjats a través de la Fundació del Convent de Santa Clara.

L'expedició d'autobusos està organitzada per voluntaris de CaixaBank i l'acolliment el gestionarà la Fundació del Convent de Santa Clara juntament amb Mensajeros de la Paz, i el pare Àngel que s'hi afegirà a Polònia, amb qui ja va compartir el vol del passat dissabte d'Open Arms i Solidaire.

L'expedició viatjarà fins a Polònia on recollirà persones refugiades que, en la seva majoria, tenen destí a casa de familiars a la Catalunya Central, al país i a l'Estat. Altres seran allotjats per famílies que s'han ofert a acollir-los. L'arribada a Barcelona està prevista per a diumenge.