Sant Fruitós organitza una botifarrada solidària per a recaptar fons pels refugiats d'Ucraïna

Els tiquets es poden comprar per internet o presencialment a l'Ajuntament, a l'Àrea d'Atenció a les Persones i al Nexe Espai Jove

Sant Fruitós organitzarà una botifarrada solidària amb els refugiats d'Ucraïna
Sant Fruitós organitzarà una botifarrada solidària amb els refugiats d'Ucraïna | Arxiu
Redacció
16 de març del 2022
Actualitzat a les 14:41h
Aquest diumenge 20 de març, Sant Fruitós de Bages organitzarà una botifarrada solidària per a recaptar fons per a les persones refugiades d'Ucraïna.

Aquest berenar popular serà a les 7 de la tarda sota el Cobert de la Màquina de Batre i comptarà amb les actuacions d'El Club de la Guitarra i de la colla de Geganters i Grallers del municipi que, de manera altruista, amenitzaran la vetllada.

L'aportació solidària per a la botifarrada serà de 4 euros. Per a comprar els tiquets es recomana, per motius organitzatius, fer-ho de forma anticipada. Es poden comprar a través d'aquest enllaç o presencialment a l'Ajuntament (pl. de la Vila), a l'Àrea d'atenció a les persones (C. Padró) o al Nexe Espai Jove. El pagament haurà d'efectuar-se mitjançant targeta de crèdit.

Les oficines estan obertes de dilluns a divendres de nou del matí a dues del migdia i els dijous de cinc a set de la tarda. El Nexe Espai Jove està obert cada tarda de 2/4 de 5 a 2/4 de 9 del vespre.

El mateix dia de la botifarrada també serà possible la compra de tiquets. Els fons recaptats es destinaran a entitats d'ajuda a les persones refugiades de la guerra d'Ucraïna.