Mireia Pintó, Manel Camp i Ivan Labanda oferiran un espectacle únic en la gala del Premi Simeó Selga

En el decurs de la gala es lliurarà el 20è premi a Cultura del Bé Comú i La Codornella per al projecte "Llums a l'ombra"

Mireia Pintó cantarà amb Manel Camp al piano
Mireia Pintó cantarà amb Manel Camp al piano | Arxiu
Redacció
14 de març del 2022
Actualitzat a les 15:55h
Cançons de pel·lícula és el títol de l'espectacle que oferiran la mezzosoprano Mireia Pintó, el pianista Manel Camp i l'artista multidisciplinari Ivan Labanda el diumenge 3 d'abril al Teatre Conservatori de Manresa. Serà un esdeveniment únic amb artistes de primer nivell en el marc de la gala del Premi Simeó Selga que organitza el Rotary Club de Manresa-Bages. En el decurs de la gala es lliurarà el 20è Premi Simeó Selga a Cultura del Bé Comú i La Codornella.

Després d'un parèntesi obligat de dos anys a causa de la pandèmia, el Rotary Club de Manresa-Bages torna a celebrar la Gala del Premi Simeó Selga, que enguany arriba a la tercera edició amb un espectacle que tindrà de protagonista la música de cinema i l'humor i que s'ha creat expressament per a l'ocasió. L'entitat ha apostat per dos músics del territori de gran prestigi com són Mireia Pintó, mezzosoprano amb una intensa carrera operística, i Manel Camp, pianista i compositor especialista en música moderna i jazz, que actuaran plegats per oferir un atractiu programa dedicat a Broadway. Els acompanyarà Ivan Labanda, artista multidisciplinari conegut sobretot per la seva participació en el programa de TV3 Polònia i en diversos espectacles musicals, que posarà el toc d'humor i també musical en la gala.

Les entrades es poden adquirir a les taquilles del teatre Kursaal o través de la seva pàgina web a un preu de 25 euros.

Compromís social
La tercera gala del Premi Simeó Selga continua amb una clara vocació benèfica i de compromís social. En el decurs de l'esdeveniment es lliurarà el 20è Premi Simeó Selga a Bé Comú i La Codornella, cooperatives manresanes que han guanyat el guardó per al projecte Llums a l'ombra, proposta que vincula art, inclusió social i reciclatge al Centre Històric de Manresa.

El premi està dotat amb 6.000 euros, que es financen amb la col·laboració de diferents empreses i entitats i també els beneficis derivats de la gala, amb la qual es ret homenatge al pediatre i activista manresà Simeó Selga.

El Rotary Club de Manresa-Bages va apostar el 2019 per donar un nou format al Concert de Reis i celebrar la primera edició de la gala Simeó Selga, que va ser tot un èxit i que per aquest motiu ha tingut continuïtat.