Bolígraf sobre paper en una exposició al Cafè del Canonge

"Per Amor a l'Art" és el títol de la sorprenent exposició amb tècnica de bolígraf sobre paper de Ferran Serra Ferrer que es pot veure durant aquest mes de març

Redacció
03 de març del 2010
576_1267648793expo_boli__1
576_1267648793expo_boli__1

L'esposició de bolígraf sobre paper es podrà veure fins el 31 de març. Ampans

Una exposició sorprenent, original i poc usual a les sales d'art, es pot veure aquests dies al Cafè del Canonge d'AMPANS; amb un estri tan corrent com un bolígraf, l'artista Ferran Serra Ferrer fa unes creacions excepcionals, dignes d'admiració.

El fet que no es pugui corregir cap traç, obliga al seu autor a emprar els 5 sentits en tot el procés de creació, i exigeix un elevat grau de concentració, fet que es detecta en tota la seva obra.

No hi ha un fil conductor comú a tots els dibuixos, però tots representen escenes relacionades amb l'activitat de l'ésser humà i el seu dia a dia.

El jove manresà, Ferran Serra, comenta al seu blog "no he deixat mai de fer gargots amb qualsevol tros de paper que em cau a les mans. I perquè el bolígraf? És una eina habitual a les nostres llars i que fàcilment sempre es té a mà. És una tècnica que comporta la utilització de materials econòmics i nets, i alhora poc usual a les sales d'exposicions, fet que li dóna un cert toc d'originalitat".

L'exposició, que aplega prop d'una vintena d'obres excepcionals de l'artista, es pot veure al Cafè del Canonge d'AMPANS, al passatge Canonge Montanyà, 2, de Manresa, fins el 31 de març.

Per saber més sobre l'autor: http://serramazing.blogspot.com