Quines són les benzineres més econòmiques de Manresa (o del teu municipi)?

Comparar els preus de totes les benzineres és senzill amb l'aplicació de Google Maps

Una dona posa combustible al cotxe
Una dona posa combustible al cotxe | Europa Press
Albert Vilanova
30 de maig del 2022
Actualitzat a les 11:29h
L'encariment del combustible és una de les conseqüències de la guerra a Ucraïna més palpables a casa nostra. En diverses benzineres, el preu de la gasolina ja ha superat els dos euros el litre després de dies d'augments bruscs.

Les despeses per als conductors s'han disparat fins al punt que cada vegada és més important mirar d'estalviar al màxim. Limitar el quilometratge és l'opció més dràstica, però molts cops és impossible, així que només queda l'alternativa de comparar benzineres per trobar la més barata.

Per localitzar l'estació de servei amb el combustible a un preu més assequible en qualsevol municipi o regió, Google Maps facilita la recerca als seus usuaris. El truc és tan senzill com entrar a l'aplicació i buscar l'opció "Benzineres" (pot ser que es trobi a l'apartat "Més...").
 

En prémer aquest apartat, el mapa mostra totes les gasolineres properes (i també llunyanes, si s'amplia) amb el cost de la gasolina sense plom 95, de manera que és molt visual la comparació dels preus. Si es clica una benzinera del mapa i es desplega més informació, l'app també informa del preu de cada tipus de combustible a l'establiment seleccionat.