Les obres de millora de l'últim tram del carrer de les Flors de Súria començaran dilluns

El projecte preveu la renovació de l'actual parc infantil i diferents actuacions per afavorir l'accessibilitat i el protagonisme dels vianants

El projecte preveu la renovació de l'actual parc infantil
El projecte preveu la renovació de l'actual parc infantil | AjSú
Redacció
10 de març del 2022
Actualitzat a les 10:03h
La primera fase de les obres de millora de l'últim tram del carrer de les Flors, al barri de Santa Maria de Súria, començarà a partir del dilluns 14 de març, segons les previsions de l'empresa adjudicatària. El projecte preveu la renovació de l'actual parc infantil i diferents actuacions per afavorir l'accessibilitat i el protagonisme dels vianants.

En concret, les actuacions previstes en aquesta primera fase del projecte són les següents:

- Continuïtat de la vorera fins al pàrquing del carrer Transportador.
- Millora de l'accessibilitat i la seguretat.
- Renovació del parc infantil (mobiliari urbà, jocs i gronxadors).

La realització d'aquestes obres va ser proposada per l'Associació de Veïns Mare de Déu d'Agost-barri de Santa Maria, dins dels pressupostos participatius de l'Ajuntament. La coordinació del projecte és a càrrec dels serveis tècnics de l'àrea municipal d'Urbanisme.

El pressupost total de licitació de les obres incloses en aquesta primera fase és de 55.884,41 euros, IVA inclòs. Aquesta quantitat serà aportada per l'Ajuntament a través dels pressupostos participatius (84,87%) i altres partides municipals (15,13%).

L'Ajuntament demana la comprensió del veïnat davant les molèsties que pugui originar el desenvolupament d'aquestes obres. En cas d'incidències, es pot trucar al telèfon de la Policia Local (93.869.64.00).
Arxivat a