El projecte educatiu de CACiS, finalista dels premis de l'Associació Catalana de Crítics d'Art

El centre de Calders competeix a la categoria Educació amb quatre propostes d'aquest àmbit més

Land Art per a infants del projecte educatiu del CACiS
Land Art per a infants del projecte educatiu del CACiS | CACiS
Redacció
08 de març del 2022
Actualitzat a les 19:09h
El projecte educatiu Centre d'Art Contemporani i de Sostenibilitat el Forn del Calç (CACIS) de Calders ha estat escollit com un dels cinc finalistes en els premis de l'Associació Catalana de Crítics d'Art (ACCA), de la categoria Educació. El centre del Moianès competirà amb What the cell! Una mirada macro a la unitat de la vida de la Capella de Barceona, Una conversa indisciplinada de Sant Andreu Contemporani, Art i Escola d'ACVic i Arrelant el Bosc de l'Escola cooperativa el Puig d'Esparreguera

Trenta finalistes repartits entre sis categories (Comissariat, Crítica, Educació, Espais i iniciatives, Projecte artístic i Recerca) opten a la 38a edició dels Premis de l'Associació Catalana de Crítica d'Art 2021-22.

La llista de candidatures finalistes s'ha realitzat amb el suport d'una comissió designada per la junta de l'ACCA i ratificada per l'assemblea. Han format part d'aquesta comissió de selecció Maria Garganté, Jorge Luis Marzo, Cloe Masotta, Albert Mercadé i Oriol Vilapuig.

Els resultats es donaran a conèixer a la festa dels Premis, que tindrà lloc el dimecres 23 de març a les 7 de la tarda a l'Auditori del MACBA. L'assistència a l'acte és gratuïta i l'aforament és limitat.