Mercè Rosich ja és oficialment candidata a la presidència de la Federació Catalana d'Atletisme

La manresana va perdre el 2018 per un sol vot de diferència contra Joan Villuendas

Mercè Rosich repeteix candidatura a la Federació Catalana d'Atletisme
Mercè Rosich repeteix candidatura a la Federació Catalana d'Atletisme | Arxiu particular
05 de març del 2022
Actualitzat a les 19:42h
Mercè Rosich ja és oficialment candidata a la presidència de la Federació Catalana d'Atletisme segons ha anunciat aquest dissabte a través de les xarxes socials. Properament presentarà el seu equip i les seves propostes per implementar a la Federació. El seu eslògan de campanya és Per una federació amb impuls.

Rosich, psicòloga de professió, va anunciar el passat mes de setembre que renunciava a la presidència del Club Atlètic Manresa per optar a presidir la Federació Catalana d'Atletisme i tornar a disputar-li la responsabilitat al president actual, Joan Villuendas.

Mercè Rosich porta 50 anys al Club Atlètic Manresa, com a atleta, com a entrenadora, com a directiva i com a presidenta. El març de 2018, a les passades eleccions federatives, ja va optar a la presidència contra el mateix candidat i va perdre per només un vot, 37 a 36, a l'assemblea de la federació que va aplegar la representació de 80 clubs, tot i que n'hi van faltar.

En aquella ocasió, per optar a la presidència de la Federació Catalana va renunciar al càrrec en el club el desembre de 2017. Després de perdre per tant poc marge, el gener de 2019 va tornar a agafar les regnes del CA Manresa.

Des del passat mes de gener, Miguel Pérez és el president del Club Atlètic Manresa.