«No tinc coneixement de cap altre més candidat» que Ramon Bacardit per a ser alcaldable per Junts el 2023

El president comarcal de la formació, Toni Massegú, admet, per omissió, que l'arquitecte i exregidor de CiU es presentarà a les primàries per ser alcaldable a Manresa

L'urbanista Ramon Bacardit optarà a ser l'alcaldable de Junts a Manresa
L'urbanista Ramon Bacardit optarà a ser l'alcaldable de Junts a Manresa | Arxiu particular
05 de març del 2022
Actualitzat el 06 de març a les 20:11h
Un descuit pot donar a entendre, o confirmar, moltes coses. El rumor que fa setmanes que plana sobre la possibilitat que l'arquitecte i exregidor de CiU a l'Ajuntament de Manresa Ramon Bacardit opti a ser alcaldable per Junts a les eleccions municipals de maig 2023, es pot donar per consolidat, sense que encara ningú del partit no hagi donat una resposta explícita a la pregunta.

"No tinc coneixement de cap altre més candidat" va respondre a NacióManresa el president comarcal de Junts, Toni Massegú, a la pregunta sobre si Ramon Bacardit tindria competència per a ser alcaldable. L'actual regidor d'Esports i director dels Serveis Territorials de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori a la Catalunya Central va afanyar-se a aclarir que, de totes maneres, encara no s'havien convocat les primàries i que "qualsevol militant o simpatitzant que aplegui un 20% d'avals podrà optar a encapçalar la llista".

Però aquest aclariment no negava la major: que Massegú compta amb que Bacardit es presentarà a aquestes primàries. Qui sí que està "totalment descartat" per a optar a l'alcaldia és el propi Massegú, segons va aclarir ell mateix. 

Amb la possibilitat que Bacardit acabi essent el candidat de Junts i que l'alcalde actual, Marc Aloy, renovi la confiança de les bases republicanes, es donarà el cas que els alcaldables de les dues principals forces a les darreres eleccions compartiran formació acadèmica, arquitectes, i de fet, també compartiran haver estat regidors d'Urbanisme a l'Ajuntament de Manresa.