Pasión Vega actuarà diumenge per primera vegada al Kursaal amb «Todo lo que tengo»

La cantant madrilenya d'arrels andaluses oferirà un concert per homenatjar la música llatinoamericana

Pasión Vega cantarà diumenge al Kursaal
Pasión Vega cantarà diumenge al Kursaal | Promocional
Redacció
24 de febrer del 2022
Actualitzat a la 13:27h
La cantant madrilenya d'arrels andaluses Pasión Vega actuarà per primer cop al Kursaal aquest diumenge, 27 de febrer a les 6 de la tarda, per presentar Todo lo que tengo, una proposta molt personal amb la qual l'artista ha fet el seu propi homenatge a la música i al folklore llatinoamericà, amb un repertori escrit per compositors contemporanis d'una banda i altra de l'Atlàntic.

Un concert en què la copla, cançó d'autor, cançó llatinoamericana i el seu folklore, jazz, flamenc, fado... es fondran en un mestissatge musical subtil i irrepetible. Pasión Vega té una de les veus i presència escènica més autèntiques, més belles, pures i brillants del panorama musical actual; amb 13 discs publicats, nombrosos reconeixements, i col·laboracions amb artistes com Joan Manuel Serrat, Joaquín Sabina o Ismael Serrano.

Al concert de diumenge, que s'ha organitzat conjuntament amb l'Associació Cultural Casa d'Andalusia de Manresa i el Club de la Cançó, Pasión Vega estarà acompanyada pels músics Jacob Sureda (acordió i marimba), Josete Ordóñez (guitarra espanyola, guitarró, mandola i cors) i Manuel Masaedo (percussió i cors). 

Les entrades per al concert Pasión Vega tenen un preu únic de 25 euros i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet.

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries amb l'ús de mascareta durant tota la funció.