Imagina't portarà dissabte al Teatre Conservatori l'espectacle de bombolles de sabó «Vegin i passin»

L'espectacle de la Cia. Enlaire, recomanat a partir de 3 anys, té les entrades exhaurides

«Vegin i passin» arribarà dissabte al Teatre Conservatori
«Vegin i passin» arribarà dissabte al Teatre Conservatori | Promocional
Redacció
23 de febrer del 2022
Actualitzat a les 16:07h
El Teatre Conservatori acollirà aquest dissabte, 26 de febrer a 2/4 de 6 de la tarda, l'espectacle Vegin i passin. Bombolles de prop, de la Cia. Enlaire, el tercer muntatge de l'any de la programació per a públic familiar d'Imagina't. L'espectacle, recomanat a partir de 3 anys, ja ha exhaurit les entrades

Vegin i Passin ens convida a un món fantàstic d'aigua i sabó. Un viatger singular, ancorat en el temps, amb l'anhel de transmetre realitats efímeres, ens demostrarà que les coses s'han de gaudir mentre succeeixen, perquè no tots els viatges duren per sempre... però alguns records, sí!

Aquest és un espectacle que ens convida a reflexionar sobre els nostres records, de per què alguns perduren i altres simplement desapareixen, de com busquem atresorar el que no volem oblidar, i que al final la vida pot ser tan bonica i tan efímera com una bombolla de sabó.

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, amb l'ús de mascareta durant tota la funció.

El proper espectacle de la programació d'Imagina't serà el dissabte, 20 de març a la sala gran del Kursaal amb l'espectacle La nena dels pardals de la companyia Teatre al Detall.