El CF Navarcles exigeix solucions a l'Ajuntament davant els robatoris patits a les seves oficines

La directiva assegura que el consistori "ignora" les seves peticions de millora a les instal·lacions

Esglaons al camp de futbol de Navarcles
Esglaons al camp de futbol de Navarcles | CF Navarcles
Redacció
20 de febrer del 2022
Actualitzat a les 11:43h
La directiva del CF Navarcles ha emès un comunicat on denuncia que l'Ajuntament "ignora" les seves reiterades peticions de millora o substitució dels sistemes de seguretat de les seves instal·lacions.

El CF Navarcles ha explicat que recentment han patit "un altre" robatori a les seves oficines, en el marc dels "darrers esdeveniments delictius que assoleixen al nostre poble". . El club assegura, que "no és un tema nou" que les diverses entitats que "ocupen l'espai esportiu cèntric" de Navarcles "han estat víctimes de l'oblit i el menyspreu" per part de les diferents administracions, malgrat que "porten un volum molt important de la infància i jovent del poble".

El comunicat assegura que la llista de peticions de millora ignorades "és extensa", com per exemple, l'adaptació de les entrades i sortides de les instal·lacions per persones amb mobilitat reduïda, l'arranjament d'un mur que dona al carrer Diputació, o la substitució d'una gespa obsoleta. També recorden que Navarcles és una de les poques poblacions on les instal·lacions no compten amb un servei de bar-cafeteria.

La directiva assegura que té "bona disposició" per buscar solucions i acords amb l'administració, "tal com han fet les anteriors juntes del club", però demanen que es prengui la seva protesta "seriosament".