La CUP Santpedor denuncia que no s'ha cobert una baixa de maternitat a Serveis socials de fa dos mesos

Reclama al govern que consideri "d'urgència" aquesta substitució i que trobi "vies alternatives" d'acompanyament als usuaris d'aquest servei

Ajuntament de Santpedor
Ajuntament de Santpedor | AjStp
Redacció
19 de febrer del 2022
Actualitzat a les 11:11h
La CUP de Santpedor ha emès un comunicat on denuncia que l'Ajuntament no ha cobert la plaça de l'Àrea de Serveis Socials que ocupava la treballadora social que fa dos mesos que es troba de baixa per maternitat.

Els anticapitalistes posen de relleu "la passivitat" del consistori davant "la desatenció" de les tramitacions "tan essencials" com la llei de dependència, ajuts econòmics i servei d'atenció domiciliària a les persones dependents.

Al passat ple municipal, realitzat el 8 de febrer, al torn de preguntes la CUP va demanar a l'equip de govern per què no s'havia cobert la baixa de maternitat de la treballadora social des del primer dia quan aquest cessament temporal era totalment previst.

Segons explica el comunicat, l'equip de govern va argumentar que el procés de selecció iniciat el 29 de desembre de 2021 encara es trobava obert i "no va voler entrar a debatre l'abast de les conseqüències de l'abandó del servei".

La CUP de Santpedor exigeix al consistori que es consideri "d'urgència aquesta substitució ja que és indispensable per desenvolupar aquest servei essencial que en cap moment hauria de permetre's ser interromput i que al mateix temps trobin vies alternatives d'acompanyament als usuaris desatesos fins a dia d'avui".
Arxivat a