L'Ateneu del Moianès farà un nou acte de campanya aquest diumenge

Amb el lema "L'Ateneu es queda al poble", la jornada inclourà vermut, dinar, taula rodona i música

Membres de l'Ateneu Popular del Moianès a les portes dels jutjats de Manresa el passat mes de gener
Membres de l'Ateneu Popular del Moianès a les portes dels jutjats de Manresa el passat mes de gener | Pere Fontanals
18 de febrer del 2022
Actualitzat a les 14:08h
L'Ateneu popular del Moianès la Polseguera tornarà a organitzar aquest diumenge un acte de campanya per reivindicar que "L'Ateneu es queda al poble" davant el procés judicial que estan vivint per forçar-ne el desallotjament per part d'Aliseda, una immobiliària que gestiona els actius del Banc Santander i el fons voltor estatunidenc Blakcstone.

L'ateneu va ser alliberat el 10 d'abril de 2021 per diversos col·lectius del Moviment Popular del Moianès -conformat per organitzacions com la Xarxa Popular d'Aliments, el Sindicat d'habitatge del Moianès i les organitzacions de l'esquerra independentista-. El passat 25 de gener havia de celebrar-se als jutjats de Manresa el judici per al seu desallotjament, però finalment es va suspendre per diversos errors processals i per no haver garantit el dret a defensa dels acusats. Encara no es coneix la nova data.

La jornada de diumenge tindrà lloc a l'Ateneu la Polseguera, al carrer Tres Cases de Moià, i començarà a les 12 del migdia amb un vermut musical a càrrec de Niño Remedio y sus compadres. A la 1 tindrà lloc una taula rodona i una ruta per l'ateneu. Hi intervindran representants del CP 3 Lliris, del CP La Tecla i del mateix ateneu. A les 2 començarà la botifarrada a un preu de 5 euros, amb opció vegana. A les 4 de la tarda es jugarà un quinto musical i finalment PD Kat i PD Revolt posaran un nou punt musical a partir de les 5.
Arxivat a