Travessa cap al 2022 tancarà les seves activitats amb una reunió final i una caminada conscient

La reunió final dels grups d'aprofundiment serà dissabte, i la caminada a diferents miradors de la ciutat, el proper dimecres

Travessa cap al 2022 tancarà la seva activitat amb una caminada conscient
Travessa cap al 2022 tancarà la seva activitat amb una caminada conscient | I2022
Redacció
18 de febrer del 2022
Actualitzat a les 12:27h
Els propers dies es portaran a terme les darreres activitats de la Travessa cap al 2022 que consistiran en la reunió final dels grups d'aprofundiment, dissabte, i la darrera caminada conscient, protagonitzada per joves, a diferents miradors de la ciutat, el proper dimecres.

Aquest dissabte 19 de febrer, de 10 del matí a 1 del migdia, es portarà a terme la reunió final dels grups d'aprofundiment de l'àmbit Transcendent de la Travessa cap al 2022 al convent de les Caputxines de Manresa (carrer Talamanca, 5). Per participar a la reunió cal fer la inscripció a través de la pàgina web de www.travessa2022.cat.

Per una altra banda, el proper dimecres 23 de febrer es farà la darrera activitat que consistirà en una caminada conscient a diferents miradors de Manresa. En aquesta ocasió, és un esdeveniment organitzat i dinamitzat per joves provinents del grau d'Animació Sociocultural de l'Institut Guillem Catà i també usuaris del Projecte Mosaic de Salut Mental d'Althaia.

Se sortirà a les 7 de la tarda de la plaça Major de Manresa, i durant el recorregut es faran parades en llocs significatius de silenci o contemplació per als joves, en diferents miradors de la ciutat. Per participar a la caminada conscient cal fer la inscripció a través de la pàgina web de www.travessa2022.cat.