La Verbena de Sant Joan acollirà dissabte «Sense estimar no es pot viure, oi?», de l'ACR de Fals

La representació forma part del nou cicle de Teatre Amateur (TEAM) de l'ateneu bagenc

Imatge promocional de «Sense estimar no es pot viure, oi?»
Imatge promocional de «Sense estimar no es pot viure, oi?» | ACR Fals
Redacció
17 de febrer del 2022
Actualitzat a les 20:03h
L'Ateneu la Verbena de Sant Joan de Vilatorrada acollirà aquest dissabte a les 8 del vespre l'obra Sense estimar no es pot viure, oi? de la companyia de teatre de l'ACR de Fals. La representació forma part del nou cicle de Teatre Amateur (TEAM).

Sense estimar no es pot viure, oi? es la segona obra d'un cicle, TEAM, que havia de començar el mes de gener amb l'obra Cancún de la companyia de Sant Cugat Fila Zero, que es va haver d'ajornar per malaltia d'un dels seus actors i que està pendent de nova data. La tercera interpretació del cicle anirà a càrrec de la companyia de teatre d'Els Carlins amb l'obra de Joan TorrensPlay Strindberg. Es podrà veure el dia 27 de març dins els actes celebració que l'entitat fa pel Dia Mundial del Teatre

Sense estimar no es pot viure, oi? es va estrenar el mes de setembre al Casal de Fals sota la direcció de Francesc Parcerisas. Inspirat en la novel·la La vida al davant, d'Émile Ajar, l'obra es fixa en els sentiments dels éssers marginals, la convivència entre cultures (l'àrab, la jueva, la francesa), la solidaritat... i al final es toca també l'eutanàsia, perquè la protagonista ja està al límit de la seva salut i es planteja el perquè no té dret a morir quan vol.

Sinopsi de l'obra
En el nucli familiar, en qualsevol àmbit de persones, malgrat visquin en condicions diferents i, fins i tot marginals, sense estimar no es pot viure. Així ho demostren els personatges d'aquesta obra, que malgrat les creences, la pertinença, la manera de viure, hi ha respecte a la diversitat, a la cultura, a la llibertat, però sobretot hi ha estimació entre ells. Perquè com diuen, sense estimar no es pot viure, oi?

Les entrades es poden comprar aquest dissabte de 10 del matí a 1 del migdia i a taquilla mitja hora abans de l'espectacle o a la web de l'entitat.