Rosalía publica la primera foto de la seva nova casa a Manresa

La cantant catalana ha celebrat Sant Valentí amb Rauw Alejandro a la masia del Bages

Rosalía i Rauw Alejandro, en una imatge d'arxiu
Rosalía i Rauw Alejandro, en una imatge d'arxiu | Instagram
NacióDigital
15 de febrer del 2022
Actualitzat a les 16:38h
La cantant catalana més internacional, Rosalía, continua mostrant la seva vida al costat de l'artista porto-riqueny Rauw Alejandro. Aquest dilluns, coincidint amb Sant Valentí, mostrava el regal que li havia fet, uns calçotets, una dessuadora i una samarreta amb la cara d'ella serigrafiada.

En la publicació, l'artista revelava algun detall sobre com és la seva nova residència a Catalunya, la masia de la Morera, a Manresa; un immoble que compartirà amb la seva parella, amb qui manté una relació des de fa uns mesos, confirmada amb una fotografia junts el 25 de setembre, coincidint amb l'aniversari de Rosalía.

Tal com es veu a la imatge, els dos cantants es declaren l'amor fent-se un petó a l'exterior de la masia, que els hauria costat prop de dos milions d'euros, sense comptar el preu de la reforma. L'habitatge té deu habitacions, sales amb xemeneia, un jacuzzi interior i una piscina.
 

Es tracta d'una masia d'estil modernista, ubicada en un desviament del camí de Rajadell, amb voltes construïdes en pedra i celler originals de la construcció que es va fer el 1905. Amb 2.600 metres quadrats, compta amb vista a la muntanya de Montserrat.